Yetichuj Newbie Kid
Liczba postów : 1 Join date : 26/11/2012
| Temat: Problem ze zrobieniem profki. Pon Lis 26, 2012 3:47 pm | |
| Siema wszystkim :> Słuchajcie, mam problem z profką - mam wszystkie 4 flety, questy porobione, podlatuje do miejsca gdzie są bąbelki, próbuję wywołać Dragonite a tu lipa, nic się nie dzieje próbowałem już nie raz i cały czas jest to samo. Wie ktoś może co jest przyczyną ? ;> | |
|
Maskis Newbie Trainer
Liczba postów : 33 Join date : 20/09/2012
| Temat: Re: Problem ze zrobieniem profki. Pon Lis 26, 2012 6:42 pm | |
| Hmm nie jestem tu jakimś znawcą ale chyba teraz musisz lecieć do Billa i napisać mu jaką chcesz profę i potem możesz lecieć grać na fletach ;p | |
|
Kiwi Champion Pokémon
Liczba postów : 402 Join date : 02/09/2011
| Temat: Re: Problem ze zrobieniem profki. Pon Lis 26, 2012 7:18 pm | |
| Jeżeli masz wszystkie questy u Billa zrobione to nie możliwe że nie możesz. Jeżeli zrobiłeś u niego quest na Poke Fleta, to wystarczy go użyć tam gdzie bąbelki i grać pozostałymi trzema. | |
|
Feri Aster Newbie Kid
Liczba postów : 2 Join date : 11/08/2012
| Temat: Problem ze zrobieniem profki Wto Gru 04, 2012 12:03 pm | |
| Ten sam miałem problem co ty, ale to bylo spowodowane tym ze poprostu żle podlatywalem do tych bombelkow. Nie podlatuj od dolu tylko z boku, ja tak robilem i bylo ok:) Pozdrawiam Feri Aster | |
|
Kiwi Champion Pokémon
Liczba postów : 402 Join date : 02/09/2011
| Temat: Re: Problem ze zrobieniem profki. Wto Gru 04, 2012 1:32 pm | |
| To z której strony się podlatuje nie ma najmniejszego znaczenia. Może po prostu był błąd. I tak się złożyło że jak podleciałeś z boku już wszystko działało. Widocznie potem problemów nie miał, skoro nic nie odpisał. | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Problem ze zrobieniem profki. | |
| |
|