| Smeargle CD, Cena | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
husarz10iny Newbie Kid
Liczba postów : 6 Join date : 01/12/2012
| Temat: Smeargle CD, Cena Sob Gru 01, 2012 2:25 am | |
| Witam. nie wiem czy w dobrym dziale pisze, ale chce się dowiedzieć jakie sa ceny +/- Smeargle 4,5,6 i czy zeby dodac CD np do smeargle 5 musze miec w caughczu akurat smeargle 5. gdzie sie dodaje spelle i czy moglibyscie mi jakies poradzic?? | |
|
| |
Kiwi Champion Pokémon
Liczba postów : 402 Join date : 02/09/2011
| Temat: Re: Smeargle CD, Cena Sob Gru 01, 2012 4:02 pm | |
| Smergle warto mieć tylko na duchy. Patrząc na jego typ. Nie opłaca się kupować smergle poniżej 6. Poza tym z 6 CD zupełnie wystarczy. [You must be registered and logged in to see this link.] <---- Tutaj masz poradnik jak dodawać skile. Wystarczy przetłumaczyć, co problemem nie jest. Nie pamiętam dokładnej kombinacji skilli Jeżeli może ktoś to mnie poprawcie. 1 - bullet seed (exeggutor) lub leach seed (tangela) 2 - nie pamiętam, chyba był tutaj psychic czy coś takiego 3 - softboiled (togepi) 4 - nie pamiętam 5 - night shade (gengar) 6 - night slash (kabutops) lub air slash (noctowl) Można wstawić tylko skill z danego miejsca na liście skill pokemona. Prościej tłumacząc jeżeli charizard pierwszego skilla ma ember to tylko na pierwsze miejsce możesz wstawić u smeargle. Dlatego trzeba szukać odpowiednich kombinacji. | |
|
| |
husarz10iny Newbie Kid
| Temat: Re: Smeargle CD, Cena Sob Gru 01, 2012 5:49 pm | |
| okej, dzieki wielkie tylko nie rozumiem jednej rzeczy, czy moge np dodac najpierw m5 z togepica (softboiled) a potem dopiero m1 czy musze po kolei ustawiac? i slyszalem ze musze miec zlapanego smeargle zeby moc dodac CD. czy to prawda? Za smeargle 5 zaplacilem 20k, przeplacilem? | |
|
| |
Kiwi Champion Pokémon
| Temat: Re: Smeargle CD, Cena Sob Gru 01, 2012 6:04 pm | |
| Na to już odpowiedzieć nie potrafię, ponieważ nigdy smergle nie miałem. Moja wiedza opiera się na tym co wyczytałem i usłyszałem. | |
|
| |
husarz10iny Newbie Kid
| Temat: Re: Smeargle CD, Cena Sob Gru 01, 2012 8:17 pm | |
| A czy moglbys mi doradzic jakies dobre CD? na m5 bede mial softboiled z Togepica, to juz pewne ale nie wiem co dac na m1-m4.. | |
|
| |
Kiwi Champion Pokémon
| Temat: Re: Smeargle CD, Cena Sob Gru 01, 2012 11:13 pm | |
| 1 - Lech seed z tangeli, bo ma szybszy reuse niż leach bomb od exeggutora. Ale co kto woli. Jest mniej więcej 5 sekund różnicy, a bomb jest obszarowy. Zależy od upodobań. 2 - nie jestem co do tej pozycji przekonany, ale chyba shadow ball będzie najlepszy na duchy. 3 - Softboiled od togepi (na 3 ma heala togepi nie na 5) 4 - confusion on alakazama lub psychic od porygona 2. Polecam druga opcję. Zadaje większy dmg. Plusem confusion jest to że wtedy trzyma sonic poki. 5 - night shade gengar 6 - night slash od kabutopsa lub air slash od noctowla. Według upodobań. Air slash ma ładny dmg, a slash kabutopsa nie wiem. Musisz się zapytać co kto poleca. Ale ogromnej różnicy nie będzie.
To chyba na tyle z kombinacji na duchy. Ciekawszych opcji nie widzę.
| |
|
| |
husarz10iny Newbie Kid
| Temat: Re: Smeargle CD, Cena Nie Gru 02, 2012 10:19 am | |
| mam tak, m1 - charge m2 shadow ball z gengara m3 - confuse ray z xatu m4 - heal z chanseya m5 - night shade z xatu. tez wydaje mi sie ciekawe:) | |
|
| |
Kiwi Champion Pokémon
| Temat: Re: Smeargle CD, Cena Nie Gru 02, 2012 12:24 pm | |
| Faktycznie zapomniałem o pierwszej pozycji. 1 - Charge 2 - lech seed 3 - softboiled 4 - psychic 5 - night shade 6 - night slash lub air slash Oczywiście dla smergle 6. Wydaje mi się dużo lepsza kombinacja. | |
|
| |
husarz10iny Newbie Kid
| Temat: Re: Smeargle CD, Cena Nie Gru 02, 2012 1:21 pm | |
| leech seed moim zdaniem nie potrzebny, bo softem sie lecze do full hp | |
|
| |
Kiwi Champion Pokémon
| Temat: Re: Smeargle CD, Cena Nie Gru 02, 2012 5:02 pm | |
| Tyłek może Ci niejednokrotnie uratować, ewentualnie shadow ball od gengara | |
|
| |
Mikos Newbie Trainer
Liczba postów : 38 Join date : 23/01/2011
| Temat: Re: Smeargle CD, Cena Nie Gru 02, 2012 5:02 pm | |
| 1. Charge ( ampharos ) 2. Shadow Ball ( haunter ) 3. Night Shade ( gengar/haunter ) 4. Softboiled ( chansey ) 5. Psychic ( bez różnicy tutaj ja mam ze slowkinga ) 6. Night Slash ( Kabutops )
Polecam taką kombinację spelli na smeargla 6 na duchy, na combo ściąga się wszystkie gengary i ewentualnie missdreavusy można dobić z shadow balli. Chargeujemy Night Slasha, potem psychic i night shade. | |
|
| |
Kiwi Champion Pokémon
| Temat: Re: Smeargle CD, Cena Sob Mar 16, 2013 1:11 pm | |
| Wiem że odkopuję stary temat. Ale mam jedno pytanie co do skili u smeargle. Jeżeli wstawię do smeargle night shade z gengara będzie on silniejszy od night shade z hauntera? Bo nie jestem pewien co będzie lepiej się sprawdzać. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Smeargle CD, Cena | |
| |
|
| |
| Smeargle CD, Cena | |
|