| Nie mogę się zalogować na pokemony | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Krystek348 Newbie Kid
Liczba postów : 2 Join date : 05/01/2013
| Temat: Nie mogę się zalogować na pokemony Pon Lut 25, 2013 1:08 pm | |
| Siema , nie mogę się zalogować na pokemony a jestem na 100% pewny że wpisuje dobre passy . Proszę o pomoc ,
PS. Nikt nie znał moich passów .
Co mam zrobić lub gdzie się zgłosić ? | |
|
| |
Kiwi Champion Pokémon
Liczba postów : 402 Join date : 02/09/2011
| Temat: Re: Nie mogę się zalogować na pokemony Pon Lut 25, 2013 2:43 pm | |
| Jeżeli możesz zalogować się na ich oficjalną stronę [You must be registered and logged in to see this link.] to znaczy, że to wina serwera. W innym przypadku hasło i numer musiały zostać zmienione. Spróbuj na ich stronie się najpierw zalogować. Jeżeli Ci się tam uda a do gry nie, to jeszcze pomyślimy. Zawsze możesz wysłać "Ticket" do administracji gry. Robi się to na koncie na ich stronie. | |
|
| |
Krystek348 Newbie Kid
Liczba postów : 2 Join date : 05/01/2013
| Temat: Re: Nie mogę się zalogować na pokemony Pon Lut 25, 2013 3:01 pm | |
| Niestety próbowałem też się zalogować na oficjalnej stronce i też wyskakuje że podane hasło jest nie prawidłowe | |
|
| |
polak13133 Trainer
Liczba postów : 59 Join date : 01/07/2011
| Temat: Re: Nie mogę się zalogować na pokemony Pon Lut 25, 2013 7:07 pm | |
| hmm no to moze masz zle passy ... | |
|
| |
Kiwi Champion Pokémon
| Temat: Re: Nie mogę się zalogować na pokemony Pon Lut 25, 2013 9:03 pm | |
| Możesz odzyskać pasy na e-maila. Jeżeli na oficjalnej stronie nie możesz się zalogować to masz złe pasy. | |
|
| |
dram09 Support
Liczba postów : 87 Join date : 19/02/2011 Skąd : Gdańsk/Uden
| Temat: Odzyzkanie postaci Wto Lut 26, 2013 11:15 pm | |
| Jeżeli ktoś zmienił ci passy to mogą być takie powody : -Miałeś boty do poków. -Grałeś na innym serwerze poków wpisując te same hasła. -Chciałeś grać na innym serwerze ale client nie działał (tu występuje na 100% keyloger). -Grałeś na jakimś noobowskim serwerze db chodzi mi i małą ilość graczy badz client nie działał.Odzyskać konto możesz :-Na stronie głównej [You must be registered and logged in to see this link.] > następnie klikasz [You must be registered and logged in to see this link.] > wpisujesz e-mail lub login account > włazisz na e-maila i cieszysz się z odzyskanego konta. -Jeżeli masz maila na polskim hostingu i nie dochodzą do ciebie login/password to piszesz ticketa na byle jakim accountem i piszesz że nie dochodzą ci login/password bo prawdobnie masz na polskim hostingu i czekasz aż odpisze. To chyba wszystkie opcje | |
|
| |
Kiwi Champion Pokémon
| Temat: Re: Nie mogę się zalogować na pokemony Sro Lut 27, 2013 12:16 pm | |
| Albo zmienić e-mail na gmail.com bo tam dochodzą i czekać 14 jeśli nie odpowiedzą. | |
|
| |
dram09 Support
Liczba postów : 87 Join date : 19/02/2011 Skąd : Gdańsk/Uden
| Temat: Re: Nie mogę się zalogować na pokemony Sro Lut 27, 2013 6:17 pm | |
| - Kiwi napisał:
- Albo zmienić e-mail na gmail.com bo tam dochodzą i czekać 14 jeśli nie odpowiedzą.
Hmmm a jak się zaloguje do tego konta żeby maila zmienić ^.-? | |
|
| |
Kiwi Champion Pokémon
| Temat: Re: Nie mogę się zalogować na pokemony Czw Lut 28, 2013 2:10 pm | |
| Cóż fakt. Zapomniałem, zdarza się. No to taka przestroga żeby nie rejestrować się na pokach z e-mail na polskim hostingu. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Nie mogę się zalogować na pokemony | |
| |
|
| |
| Nie mogę się zalogować na pokemony | |
|