| Outland-Portale do innych światów. | |
|
+4Xenus grubyall kysiek92 koncikos 8 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
koncikos Newbie Trainer
Liczba postów : 33 Join date : 20/09/2011 Age : 28
| Temat: Outland-Portale do innych światów. Sro Maj 09, 2012 8:02 pm | |
| - Cytat :
- Após o lançamento do update nos servidores Gold, Silver, Brass e Saphire, a próxima atualização será a Outland! Um continente paralelo ligado a este mundo por três portais de energia. Neste continente tudo é diferente, os Pokémons tem uma força tão incomum que foram convocados todos os melhores treinadores para tentar controlar a situação, Ash Ketchum, juntamente com a Elite Four e os Lideres de Ginásio de Kanto e Jotho estarão lá para ajudar, mas precisarão de você e de todos os clans unidos para controlar a situação!
Previsão para a próxima semana: Outland o mundo paralelo! Próximas atualizações: Quests incompletas de orange archipelago. Po wydaniu aktualizacji na serwerach Gold,Silver,Brass i sapphire,mamy zamiar wprowadzić portale do innych światów-Outland.Będą to trzy różne kontynenty ,będziemy tam mogli wejść za pomocą magicznych portali.Na tych kontynentach wszystko jest inaczej,niezwykle silne pokemony.Wezwano wszystkich najlepszych trenerów ,aby spróbowali opanować złą sytuacje.Ash Ketchum wraz z Elite Four i liderami sal Kanto,Johto będą pomagać ale potrzebujemy Ciebie i wszystkie Klany. W najbliższym czasie :Wprowadzić aktualizacje "Outland" Dalej:Dodanie nowych questów Orange Archipelago.
Ostatnio zmieniony przez koncikos dnia Wto Maj 22, 2012 5:18 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
kysiek92 Elite Trainer
Liczba postów : 192 Join date : 30/01/2011 Age : 32 Skąd : Łódż/ADP
| Temat: Re: Outland-Portale do innych światów. Sro Maj 09, 2012 9:08 pm | |
| No nie wiem jak na was, ale na mnie to robi wrazenie :p duzo pozytywnych rzeczy prowadza ekipa pxg. | |
|
| |
grubyall Trainer
Liczba postów : 51 Join date : 06/08/2011
| Temat: Re: Outland-Portale do innych światów. Czw Maj 10, 2012 8:06 am | |
| wie ktos kiedy bedzie upek na gold itd? | |
|
| |
Xenus Newbie Trainer
Liczba postów : 40 Join date : 24/01/2011
| Temat: Re: Outland-Portale do innych światów. Czw Maj 10, 2012 8:21 am | |
| prędzej dziś o 15 może być z tego co mi się wydaje | |
|
| |
shins Newbie Kid
Liczba postów : 4 Join date : 28/11/2011
| Temat: Re: Outland-Portale do innych światów. Pią Maj 11, 2012 9:09 am | |
| Wiecie gdzie mogą być te portale i na jakich levelach tam można pójść (w sensie żeby nie zginąć)? | |
|
| |
DavisX Administrator
Liczba postów : 340 Join date : 23/01/2011 Age : 32 Skąd : Mysłowice
| Temat: Re: Outland-Portale do innych światów. Pią Maj 11, 2012 10:01 am | |
| Na ognisty idzie sie przez magmar hell, narazie nie wiadomo co tam jest, bo dopiero za tydzień mają one zostac udostepnione | |
|
| |
Xenus Newbie Trainer
Liczba postów : 40 Join date : 24/01/2011
| Temat: Re: Outland-Portale do innych światów. Pią Maj 11, 2012 6:58 pm | |
| DavisX a może orientujesz się kiedy mają dać by wszyscy mogli lapać poki z 2 serii | |
|
| |
Kafelek Newbie Kid
Liczba postów : 21 Join date : 21/10/2011
| Temat: Re: Outland-Portale do innych światów. Pią Maj 11, 2012 8:04 pm | |
| Mówił już w innych tematach, że 50~ dni, są 2 przewidywane daty, 16 albo 21 czerwca o ile dobrze pamiętam.
@down Tak, dokładnie. Kiedy to pisałem, nie było tej informacji jeszcze.
Ostatnio zmieniony przez Kafelek dnia Wto Maj 15, 2012 8:52 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Diorex Newbie Trainer
Liczba postów : 44 Join date : 02/01/2012
| Temat: Re: Outland-Portale do innych światów. Wto Maj 15, 2012 8:10 pm | |
| Z tego co mi wiadomo to 25.05.2012 r, będzie można kupić ticket w grze za 30 diamentów u npc od diamond account(tylko tego dnia), a wprowadzenie za free ticketa ma wejść 10.07.2012 r. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Outland-Portale do innych światów. | |
| |
|
| |
| Outland-Portale do innych światów. | |
|